You are here: Home » Beauty » Mail & Win: Estée Lauder DayWear producten

Mail & Win: Estée Lauder DayWear producten

geschreven door Constance

Vandaag wordt de Nederlandse Estée Lauder Facebook pagina gelanceerd. En de eerste serie Estée Lauder producten waarover je meer kunt lezen op Facebook zijn de, zojuist gelanceerde, DayWear producten. En Facebook zou Facebook niet zijn als het geen interactieve pagina moet gaan worden. Daarom heeft Estée Lauder de hulp van shoppen.blogo.nl (en beautygloss.nl en lusciousbeauty.nl) ingeroepen.

Ik mag 5 sets met Estée Lauder DayWear producten weggeven, maar daar staat wel iets tegenover: je moet lid worden van de Estée Lauder Facebook pagina en daarop vertellen waarom jij het pakket wil winnen. En ook plaats je je comment op shoppen.blogo.nl, bij dit artikel. (Bij beiden uiterlijk voor 31 januari as.) Natuurlijk ga ik met jullie mee testen.

Vanaf 1 februari as. krijgen de prijswinnaars het pakket thuis gestuurd en kan het testen gaan beginnen. Want als je een van de 5 gelukkige winnaressen bent moet je wel een kort testreview schrijven en ik maak hiervan dan een leuk testartikel waarin de reactie’s van de lezeressen van shoppen.blogo.nl op Facebook worden gepubliceerd. (Je hebt 1 week de tijd om het artikel te proberen en te gebruiken want op 10 februari as. is mijn artikel op de Estée Lauder Facebook pagina te lezen.) Stuur je reactie’s naar: shoppen.blogo.nl@gmail.com

Nu wil je misschien weten welk online magazine welk product gaat testen? Beautygloss.nl gaat aan de slag met de Sheertint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 (deze heb ik zelf al getest en hij is fantastisch, je kunt mijn artikel nalezen), Lushious Beauty met de Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Crème SPF 15 en shoppen.blogo.nl gaat de Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Lotion SPF 15 gebruiken.

DEZE MAIL & WIN ACTIE IS AFGELOPEN

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com