You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: DKNY Be Delicious

Mail & Win: DKNY Be Delicious

geschreven door Constance

Het Nederlandse model Lara Stone is het nieuwe gezicht voor DKNY Be Delicious. De reden hiervoor is dat DKNY Be Delicious alweer 5 jaar jong is, dus reden voor een feestje.

En van dit leuke en bijzondere moment kunnen jullie, lezeressen van shoppen.blogo.nl ook meegenieten, want ik heb een speciale DKNY Be Delicious prijsvraag. Ik mag nl. 5 Be Delicious bodylotions en 5 DKNY Be Delicious badlakens.

Hoe maak je kans op een van deze prijzen? Mail voor 27 januari as. het antwoord (incl. naam en adres) op de volgende vraag: Welke vorm heeft de ‘DKNY Be Delicious parfumfles’ naar shoppen.blogo.nl@gmail.com ovv. DKNY. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

DEZE MAIL & WIN ACTIE IS AFGELOPEN

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com