You are here: Home » Fashion » Swedish Hasbeens en H&M werken samen

Swedish Hasbeens en H&M werken samen

geschreven door Constance

Het Zweedse klompjesmerk Swedish Hasbeens gaat voor H&M een speciale schoenen/klompjes collectie ontwerpen.

Vanaf 20 april as. kan je in 150 winkels terecht voor de speciale H&M loves Swedish Hasbeens serie. De collectie bestaat uit 3 modellen: een gladiator-achtige sleehak sandaal (in 3 kleuren), een sandaaltje met hak (in 2 kleuren) en een instapper, compleet met sleehak en peeptoe in een slangenprint. En natuurlijk hebben alle modellen de bekende houten zool van de Swedish Hasbeens.

Ik vind ze helemaal geweldig (because I love klompjes) en de prijzen liggen beduidend lager dan dat je normaal gesproken betaalt voor een Swedish Hasbeens klomp.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?