Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
shoppen

Make-up Palettes by BeautyGloss

Het online beautymagazine Beautygloss (geschreven door vriendin en collega Mascha) heeft sinds kort haar eigen online beautyshop, byBeautygloss.nl.

Want wie herkent dit niet? Als jong meisje wilde ik oogschaduw en lippenstift in alle kleuren van de regenboog hebben, maar dat was voor mij (indertijd) onbetaalbaar. En er bestonden toen nog geen make-up paletten (althans ik ben ze nooit tegengekomen).

Mascha, de eigenaresse van BeautyGloss, is ook een fan van paletten omdat je dan alle kleuren lekker overzichtelijk bij elkaar hebt en doordat er steeds meer vraag op haar website kwam naar de adresjes waar zij haar make-up en beautyartikelen vandaan haalde (en dat was voornamelijk uit het buitenland) is zij byBeautyGloss.nl begonnen. Dit is een online shop waarbij je terecht kan voor oa. haar eigen make-up lijn.

De make-up lijn bestaat voornamelijk uit allerlei verschillende Palettes (ofwel paletten), en er zijn 4 Palettes voor de ogen, 1 voor je lippen, 1 voor de wangen en tenslotte is er nog een zgn. concealer palette. De topper uit de Palette serie is toch wel de 88 Palette (en deze is heel vaak uitverkocht) en daarin vind je echt alle kleuren van de regenboog. Ben je een iets meer ingetogen type dan is 28 Neutral Palette of de 26 Neutral Palette (oogschaduw en blush) helemaal iets voor jou. En er is al een Palette vanaf euro 14,99.

Verder heeft Mascha ook een eigen Stippling Brush ontwikkeld en wil je weten hoe je hiermee het beste kan werken, dan moet je even bij haar op haar website kijken voor een kort instructiefilmpje.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?