You are here: Home » Fashion » Samenwerking SuperTrash & Samsung

Samenwerking SuperTrash & Samsung

geschreven door Constance

Zoals tijdens de uitreiking van de Samsung Tab Luxury Edition, op de Miljonairsfair, werd aangekondigd is Olcay Gulsen, de eigenaresse van het kledingmerk SuperTrash, het nieuwe gezicht voor de Samsung Ladysmartphones.

Na topmodel Yfke Sturm is het nu dus de beurt aan Olcay en volgende week zaterdagavond (29 januari) is het zover. Tijdens de AIFW ontvangt Olcay Gulsen de 1e Samsung Ladysmartphone (of het Smartladyphone) van Samsung. Het thema van de avond is Smart & Sexy, en dat thema komt ook in de aansluitende catwalkshow terug. Helaas weet ik nog niet om welke Samsung smartphone het gaat, maar het wordt een ‘sexy’ model. Olcay is niet alleen in Nederland te bewonden als ‘gezicht’ voor Samsung, ook in Engeland siert zij de Samsung billboards.

Ik ben bij de uitreiking van de sexy smartphone aanwezig, net als daarna bij de Supertrash catwalk show, dus volgende week zondag kan ik jullie veel meer vertellen over dit fantastische event.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com