Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
shoppen

Samenwerking SuperTrash & Samsung

Zoals tijdens de uitreiking van de Samsung Tab Luxury Edition, op de Miljonairsfair, werd aangekondigd is Olcay Gulsen, de eigenaresse van het kledingmerk SuperTrash, het nieuwe gezicht voor de Samsung Ladysmartphones.

Na topmodel Yfke Sturm is het nu dus de beurt aan Olcay en volgende week zaterdagavond (29 januari) is het zover. Tijdens de AIFW ontvangt Olcay Gulsen de 1e Samsung Ladysmartphone (of het Smartladyphone) van Samsung. Het thema van de avond is Smart & Sexy, en dat thema komt ook in de aansluitende catwalkshow terug. Helaas weet ik nog niet om welke Samsung smartphone het gaat, maar het wordt een ‘sexy’ model. Olcay is niet alleen in Nederland te bewonden als ‘gezicht’ voor Samsung, ook in Engeland siert zij de Samsung billboards.

Ik ben bij de uitreiking van de sexy smartphone aanwezig, net als daarna bij de Supertrash catwalk show, dus volgende week zondag kan ik jullie veel meer vertellen over dit fantastische event.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?