Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; ACTIVEON CX Action Cam Test; ACTIVEON CX Action Cam
  • Test; Thule Covert cameratas Test; Thule Covert cameratas
  • Test; Sunshower, douchen en bruinen tegelijk Test; Sunshower, douchen en bruinen tegelijk
  • Statief voor je smartphone Statief voor je smartphone
  • Opvouwbaar statief Opvouwbaar statief
  • Gadget Test: Nikon D5100 digitale spiegelreflex camera Gadget Test: Nikon D5100 digitale spiegelreflex camera
ladygadgets

Statief voor de Cisco Flip Videocamera

De accessoire-lijn ‘Designed for Flip Video’ voor de Cisco Flip UltraHD – en MinoHD camcorders wordt steeds meer uitgebreid want er is nu een handig statief te koop. (Eerder zijn al een oplader, een pico-projector en een waterproof hoes ge├»ntroduceerd.)

De Action Tripod kan je gebruiken als een standaard (driepoot)statief maar je kunt hem ook vastmaken op je skihelm, fietsstuur of handtas. Als je de 2 poten uitklapt krijg je een 3pootstatief en door de verstelbare riempjes met klittenband kan je de Action Tripod overal aan of op┬á vastmaken. Hierdoor kan je heel makkelijk ‘actie’ video’s maken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?