Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; ACTIVEON CX Action Cam Test; ACTIVEON CX Action Cam
  • Test; Thule Covert cameratas Test; Thule Covert cameratas
  • Test; Sunshower, douchen en bruinen tegelijk Test; Sunshower, douchen en bruinen tegelijk
  • Statief voor je smartphone Statief voor je smartphone
  • Opvouwbaar statief Opvouwbaar statief
  • Gadget Test: Nikon D5100 digitale spiegelreflex camera Gadget Test: Nikon D5100 digitale spiegelreflex camera
ladygadgets

Statief voor de Cisco Flip Videocamera

De accessoire-lijn ‘Designed for Flip Video’ voor de Cisco Flip UltraHD – en MinoHD camcorders wordt steeds meer uitgebreid want er is nu een handig statief te koop. (Eerder zijn al een oplader, een pico-projector en een waterproof hoes ge├»ntroduceerd.)

De Action Tripod kan je gebruiken als een standaard (driepoot)statief maar je kunt hem ook vastmaken op je skihelm, fietsstuur of handtas. Als je de 2 poten uitklapt krijg je een 3pootstatief en door de verstelbare riempjes met klittenband kan je de Action Tripod overal aan of op┬á vastmaken. Hierdoor kan je heel makkelijk ‘actie’ video’s maken.