You are here: Home » Audio & video » Statief voor de Cisco Flip Videocamera

Statief voor de Cisco Flip Videocamera

geschreven door Constance

De accessoire-lijn ‘Designed for Flip Video’ voor de Cisco Flip UltraHD – en MinoHD camcorders wordt steeds meer uitgebreid want er is nu een handig statief te koop. (Eerder zijn al een oplader, een pico-projector en een waterproof hoes geïntroduceerd.)

De Action Tripod kan je gebruiken als een standaard (driepoot)statief maar je kunt hem ook vastmaken op je skihelm, fietsstuur of handtas. Als je de 2 poten uitklapt krijg je een 3pootstatief en door de verstelbare riempjes met klittenband kan je de Action Tripod overal aan of op  vastmaken. Hierdoor kan je heel makkelijk ‘actie’ video’s maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com