You are here: Home » Gadgets » Je eigen Personal Assistant.

Je eigen Personal Assistant.

geschreven door Constance

Je hoeft echt geen Victoria Beckham of Jennifer Lopez te heten om je eigen P(ersonal) A(ssistant) te hebben.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y3ZF2oXVISQ&feature=player_embedded[/youtube]

Want binnenkort is er de PLEUN. PLEUN is een mobiele app die speciaal ontwikkeld is voor alle smartphones (iPhone, Android en Blackberry) en met de PLEUN kan je allerlei dingen voor je laten regelen. Denk hierbij aan het versturen van een bos bloemen, bestellen van je visitekaartjes, het bezorgen van een lunch of een diner, je kleding naar de stomerij laten brengen en halen en ga zo maar door. En dit kan heel gemakkelijk zonder creditcards, inlogcodes of iDeal maar dmv. een abonnement met een automatische incasso.

Vanaf nu heeft Gemak een naam, PLEUN.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com