You are here: Home » Gadget nieuws » MSI komt met Tablet pc.

MSI komt met Tablet pc.

geschreven door Constance

Sinds gisteren ligt de 1e tablet PC van MSI in de winkels: de WindPad 100W.

Dit tablet heeft een 10.1′ multipoint touchscreen, 2 camera’s en een batterij die ruim 6 uur meegaat. De tablet heeft exclusieve MSI software (Wind Touch interface, Easy Face herkenning, Easy Picture viewer en een taakbalk vergroter). De WindPad 100W is gebaseerd op het Intel mobile platform en wordt geleverd met het Window 7 Home besturingssysteem.

Het scherm heeft een G-sensor die het zwaartepunt van het tablet automatisch detecteert zodat het beeld altijd automatisch gedraaid wordt en de ALS sensor past de helderheid van het scherm aan als je in een donkere of een lichte omgeving aan het werk bent. Op de voor- en de achterkant van het tablet zit een camera die je kunt kunt gebruiken voor foto’s, video’s en oa. Skype. Verder kan je, dmv. een mini-HDMI poort andere elektronische apparaten aansluiten en zitten er een SD cardreader, een USB-poort, een headset en microfoon aansluiting op.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com