Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Acer lanceert de Iconia Tab 10 Acer lanceert de Iconia Tab 10
  • Last-Minute Kerstcadeaus Last-Minute Kerstcadeaus
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
  • Tintamar Vest Bag Tintamar Vest Bag
ladygadgets

MSI komt met Tablet pc.

Sinds gisteren ligt de 1e tablet PC van MSI in de winkels: de WindPad 100W.

Dit tablet heeft een 10.1′ multipoint touchscreen, 2 camera’s en een batterij die ruim 6 uur meegaat. De tablet heeft exclusieve MSI software (Wind Touch interface, Easy Face herkenning, Easy Picture viewer en een taakbalk vergroter). De WindPad 100W is gebaseerd op het Intel mobile platform en wordt geleverd met het Window 7 Home besturingssysteem.

Het scherm heeft een G-sensor die het zwaartepunt van het tablet automatisch detecteert zodat het beeld altijd automatisch gedraaid wordt en de ALS sensor past de helderheid van het scherm aan als je in een donkere of een lichte omgeving aan het werk bent. Op de voor- en de achterkant van het tablet zit een camera die je kunt kunt gebruiken voor foto’s, video’s en oa. Skype. Verder kan je, dmv. een mini-HDMI poort andere elektronische apparaten aansluiten en zitten er een SD cardreader, een USB-poort, een headset en microfoon aansluiting op.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?