Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Perfecte service BlackBerry Perfecte service BlackBerry
  • Nieuw Telfort Abonnement en win kaarten voor de Libelle Zomerweek Nieuw Telfort Abonnement en win kaarten voor de Libelle Zomerweek
  • Overstappen T-Mobile, de finale Overstappen T-Mobile, de finale
  • Overstappen van T-Mobile naar Telfort Overstappen van T-Mobile naar Telfort
  • Mobiele telefoon voor vrouwen bij Telfort Mobiele telefoon voor vrouwen bij Telfort
ladygadgets

Update: overstappen van T-Mobile naar Telfort.

Ik blijf jullie op de hoogte houden van de overstapproblemen die wij (Testman en ik) ondervinden.

Vandaag heb ik een email gekregen van Telfort en T-Mobile zegt doodleuk dat wij een zakelijk abonnement hebben en dat er 3 maanden opzegtermijn aan verbonden is. (Die discussie ga ik niet eens voeren met T-Mobile, want het wordt een welles-nietes spelletje en ik kan mijn energie beter ergens anders instoppen.) Dus nu is er opnieuw nummerportering aangevraagd en gaan wij, als het meezit, begin april over.

Dit begrijp ik alleen niet: op 6 december hebben wij alles opgestuurd per mail en als er dan 3 maanden wordt aangehouden door T-Mobile is dat volgens mij toch echt begin maart dat wij overkunnen en niet begin april. Dus deze vraag staat weer uit bij Telfort.

Verder vind ik dat Telfort ook niet echt goed gehandeld heeft want als ikzelf niet had gebeld (eind december, en ettelijke keren in januari) had ik nog steeds niks geweten wat de status was. Want als mij is toegezegd dat ik op 7 januari overga en het gaat niet lukken (omdat T-Mobile ineens 3 maanden opzegtermijn aanhoudt) dan verwacht ik op zijn minst toch wel een telefoontje of een email waarin mij dit wordt uitgelegd maar ook dit is niet gebeurd. En bij het afsluiten van een abonnement liep alles wel heel soepel (!)

Dus ik ben benieuwd waarom de maand december ineens is weggevaagd als opzegmaand en met welk antwoord T-Mobile gaat komen. Want het zure is wel dat wij nu 3 maanden langer aan het veel te dure (onbereikbare) netwerk/abonnement van T-Mobile vastzitten. Wordt vervolgd ben ik bang…..

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?