You are here: Home » Ladygadgets » Update: overstappen van T-Mobile naar Telfort.

Update: overstappen van T-Mobile naar Telfort.

geschreven door Constance

Ik blijf jullie op de hoogte houden van de overstapproblemen die wij (Testman en ik) ondervinden.

Vandaag heb ik een email gekregen van Telfort en T-Mobile zegt doodleuk dat wij een zakelijk abonnement hebben en dat er 3 maanden opzegtermijn aan verbonden is. (Die discussie ga ik niet eens voeren met T-Mobile, want het wordt een welles-nietes spelletje en ik kan mijn energie beter ergens anders instoppen.) Dus nu is er opnieuw nummerportering aangevraagd en gaan wij, als het meezit, begin april over.

Dit begrijp ik alleen niet: op 6 december hebben wij alles opgestuurd per mail en als er dan 3 maanden wordt aangehouden door T-Mobile is dat volgens mij toch echt begin maart dat wij overkunnen en niet begin april. Dus deze vraag staat weer uit bij Telfort.

Verder vind ik dat Telfort ook niet echt goed gehandeld heeft want als ikzelf niet had gebeld (eind december, en ettelijke keren in januari) had ik nog steeds niks geweten wat de status was. Want als mij is toegezegd dat ik op 7 januari overga en het gaat niet lukken (omdat T-Mobile ineens 3 maanden opzegtermijn aanhoudt) dan verwacht ik op zijn minst toch wel een telefoontje of een email waarin mij dit wordt uitgelegd maar ook dit is niet gebeurd. En bij het afsluiten van een abonnement liep alles wel heel soepel (!)

Dus ik ben benieuwd waarom de maand december ineens is weggevaagd als opzegmaand en met welk antwoord T-Mobile gaat komen. Want het zure is wel dat wij nu 3 maanden langer aan het veel te dure (onbereikbare) netwerk/abonnement van T-Mobile vastzitten. Wordt vervolgd ben ik bang…..

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Update: overstappen van T-Mobile naar Telfort. - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 17 januari 2011 - 12:57

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door ProviderNieuws, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Update: overstappen van T-Mobile naar Telfort.: Ik blijf jullie op de hoogte houden van de overstapproblemen die… http://bit.ly/ewqS1K […]

Reageer
Tweets die vermelden Update: overstappen van T-Mobile naar Telfort. - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 17 januari 2011 - 12:57

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door ProviderNieuws, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Update: overstappen van T-Mobile naar Telfort.: Ik blijf jullie op de hoogte houden van de overstapproblemen die… http://bit.ly/ewqS1K […]

Reageer
Constance 17 januari 2011 - 17:43

Vanmiddag heb ik weer contact gehad met Telfort en zij hebben aangeboden om ons 3 maanden van ons contract te betalen, omdat T-Mobile ons 3 maanden langer laat blijven.
Telfort, dit is een fantastisch gebaar en ik wil dit dan ook met iedereen delen.

Reageer
Constance 17 januari 2011 - 17:43

Vanmiddag heb ik weer contact gehad met Telfort en zij hebben aangeboden om ons 3 maanden van ons contract te betalen, omdat T-Mobile ons 3 maanden langer laat blijven.
Telfort, dit is een fantastisch gebaar en ik wil dit dan ook met iedereen delen.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com