You are here: Home » Columns » Pi(m)P een juniorbed!

Pi(m)P een juniorbed!

geschreven door Constance

 

‘Alles voor de kinderen!’, roep ik wel eens voor de gein. Hoewel de werkelijkheid hier wel erg dicht bij in de buurt komt. Het is namelijk een feit dat ik onze twee dochters graag emotioneel, met leuke activiteiten, maar ook zeker materieel verwen.

Als InterieurTipgever en Interieuradviseur ben ik dagelijks bezig met interieur en wonen. Ik kan mijn wens om de meiden te verwennen dan ook heerlijk uiten in bijvoorbeeld de inrichting van hun slaapkamers. Zelf als enig kind opgegroeid, besef ik me dat ik altijd alles voor mezelf alleen en nieuw had.

Maar, een huis met twee kinderen vraagt om enige economische creativiteit met hergebruik van spullen. De oudste heeft geluk. Die krijgt veel zaken nieuw. De jongste daarentegen, krijgt in veel gevallen te maken met ‘de afdankertjes’ van haar oudere zus.

Maar, daar heeft mama de binnenhuis architect wat op gevonden. Ik knap de tweedehands spullen zo op, dat zelfs de oudste weer even met een jaloerse blik  naar haar afdankertje kijkt. Zo ben ik zelf erg trots op het met Pip Studio behang gepimpte juniorbed.

Met dit behang van Eijffinger werk je redelijk eenvoudig aangezien het “smart paper’ is. Dit houdt in dat je niet het behang, maar het te behangen oppervlak met lijm insmeert. Het was even wat meet- en knipwerk, maar het resultaat is tot groot genoegen van mijn jongste (en wat jaloezie bij de oudste). Aangezien ik verschillende designs gebruikt heb, heb ik nog wat rollen behang over. Altijd leuk voor een volgend Pi(m)P project…….of gewoon om cadeautjes leuk mee in te pakken.

Cécile van de Ven, InterieurTipgever Utrecht Zuid

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Tweets die vermelden Pi(m)P een juniorbed! - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 18 januari 2011 - 07:33

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door wonen, Mart Renes. Mart Renes heeft gezegd: Leuke blog van collega Cecile van de Ven, doehetzelf kinderbed pimpen met behang van PiPstudio. Pi(m)P een juniorbed! http://is.gd/zqN4BY […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com