Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Supertrash lanceert Valentijn Gift Suite bij Albert Heijn Supertrash lanceert Valentijn Gift Suite bij Albert Heijn
  • Collectie van Spijkers & Spijkers bij Wehkamp Collectie van Spijkers & Spijkers bij Wehkamp
  • Super service van Supertrash Super service van Supertrash
  • Supertrash Girls schoolspullen Supertrash Girls schoolspullen
  • AIFW 2012; Spijkers & Spijkers – SIS AIFW 2012; Spijkers & Spijkers – SIS
  • Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje
shoppen

Amsterdam International Fashion Week 2011

Volgende week is het weer zover, de AIFW 2011 (Amsterdam International Fashion Week) gaat weer van start en het is alweer de 14e editie.

Natuurlijk zijn er een aantal bekende designers die op het terrein van de Westergasfabriek hun collectie’s gaan showen, zoals op de openingsavond (woensdag 26 januari) Jan Taminiau, op donderdag 27 januari oa. SIS by Spijkers & Spijkers en Bas Kosters, op vrijdag 28 januari oa. Addy van den Krommenacker en Monique Collignon, op zaterdagavond 29 januari oa. Tony Cohen en Supertrash en tenslotte op zondag 30 januari Hunkemöller. Deze shows zijn alleen op uitnodiging te bekijken. (Ikzelf ga oa. naar SIS by Spijkers & Spijkers, Tony Cohen en Supertrash.)

Maar bij de zgn. ‘DownTown’ shows mag iedereen komen kijken en ook daar zijn er een aantal interessante catwalkshows bij, zoals Agnes B. en Jutka & Riska. Je kunt een overzicht van alle shows, parties en sales op het DownTown schedule bekijken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?