You are here: Home » Shoppen » Amsterdam International Fashion Week 2011

Amsterdam International Fashion Week 2011

geschreven door Constance

Volgende week is het weer zover, de AIFW 2011 (Amsterdam International Fashion Week) gaat weer van start en het is alweer de 14e editie.

Natuurlijk zijn er een aantal bekende designers die op het terrein van de Westergasfabriek hun collectie’s gaan showen, zoals op de openingsavond (woensdag 26 januari) Jan Taminiau, op donderdag 27 januari oa. SIS by Spijkers & Spijkers en Bas Kosters, op vrijdag 28 januari oa. Addy van den Krommenacker en Monique Collignon, op zaterdagavond 29 januari oa. Tony Cohen en Supertrash en tenslotte op zondag 30 januari Hunkemöller. Deze shows zijn alleen op uitnodiging te bekijken. (Ikzelf ga oa. naar SIS by Spijkers & Spijkers, Tony Cohen en Supertrash.)

Maar bij de zgn. ‘DownTown’ shows mag iedereen komen kijken en ook daar zijn er een aantal interessante catwalkshows bij, zoals Agnes B. en Jutka & Riska. Je kunt een overzicht van alle shows, parties en sales op het DownTown schedule bekijken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com