You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: Jabra sporthoofdtelefoon.

Gadget Test: Jabra sporthoofdtelefoon.

geschreven door Constance

Vorige week heb ik de allernieuwste Jabra headset toegestuurd gekregen, de Jabra ACTIVE.

De ACTIVE is speciaal bedoeld om mee te gaan sporten en inderdaad blijven de ‘oortjes’ prima in je oren zitten tijdens de workout . Wat ik heel praktisch vond wat het feit dat je, dmv. een klein knopje, tijdens het muziek luisteren ook de telefoon kunt opnemen en beeindigen en ook nummers kunt doorspoelen. Verder heeft de ACTIVE een prima geluid en kan je op de headset ook het volume regelen.

Muziek luisteren gaat op mijn mobiel prima met de Jabra ACTIVE, alleen kan ik geen telefoongesprekken voeren met de handsfree headset. Want ik een Samsung Galaxy S telefoon en deze heeft recentelijk een update gehad en sindsdien werkt alleen nog de ‘orginele’ Samsung handsfree headset (die niet echt heel lekker zit), dus heb ik helaas geen telefoongesprek kunnen testen met de Jabra ACTIVE. Wat ik ook perfect vond, was het feit dat er bij de ACTIVE ook een opberghoesje zat, want dat is bij de meeste headset niet het geval (tip voor headsetproducenten, doe er altijd een opberghoesje of tasje bij). Het is een hele comfortabele hoofdtelefoon die perfect zit tijdens het sporten (en ook voor andere activiteiten).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com