You are here: Home » Schoenen & laarzen » Bruidsschoenen.

Bruidsschoenen.

geschreven door Constance
hoekbank

Natuurlijk kan je je bruidsschoenen altijd kopen bij de winkel waar je ook je jurk gekocht hebt, maar vaak hebben zij van die tuttige modellen.

Bij Brandos.com kan je terecht voor meer dan 90 (!) modellen bruidsschoenen en deze variëren van heel hoog en trendy t/m laag en ballerina. Ook hebben zij verschillende kleuren wit (van spierwit t/m ivoor en champagne en zelfs zachtroze) en zijn er modellen met strikken, studs, pailletten, kant, veters maar ook gewoon glad. En voor de prijs hoef je het niet te laten, vanaf euro 45,- (t/m euro 149,00) heb je al een paar bruidsschoenen en ze worden naar je toegestuurd zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com