Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
shoppen

Bruidsschoenen.

Natuurlijk kan je je bruidsschoenen altijd kopen bij de winkel waar je ook je jurk gekocht hebt, maar vaak hebben zij van die tuttige modellen.

Bij Brandos.com kan je terecht voor meer dan 90 (!) modellen bruidsschoenen en deze variƫren van heel hoog en trendy t/m laag en ballerina. Ook hebben zij verschillende kleuren wit (van spierwit t/m ivoor en champagne en zelfs zachtroze) en zijn er modellen met strikken, studs, pailletten, kant, veters maar ook gewoon glad. En voor de prijs hoef je het niet te laten, vanaf euro 45,- (t/m euro 149,00) heb je al een paar bruidsschoenen en ze worden naar je toegestuurd zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?