You are here: Home » Shoppen » H&M collectie ontworpen door blogster Elin Kling

H&M collectie ontworpen door blogster Elin Kling

geschreven door Constance

Na de bekende ontwerpers, schoenendesigners en popsterren heeft H&M een Zweedse blogster een collectie laten ontwerpen.

Vanaf volgende maand kan je bij H&M terecht voor de collectie van Elin Kling. Elin Kling (voormalig moderedacteur en styliste) is de schrijfster van het modeblog Style by Kling en oprichtster van Fashion Networks en modemagezine Styleby. De H&M collectie bestaat uit 9 kledingstukken en 2 accessoires en is gebaseerd op haar eigen stijl: modern, licht en minimalistisch en wordt (helaas) alleen in Zweden verkocht. Tevens gaat een deel van de opbrengst naar Unicef. Dus allemaal op naar Stockholm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com