Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
shoppen

Pandora Valentijnscollectie

Speciaal voor Valentijnsdag heeft het sieradenmerk Pandora weer Valentijnsbedels, armbanden en hangers ontworpen.

De collectie, Valentijn 2011, bestaat uit hartvormige bedels in zilver en 14-karaats goud. Verder zijn er 3 armbanden waaraan een aantal bedels hangen en ook nog mooie hangers voor aan een ketting. De zilveren hangers zijn bezet met roze cirkonia’s en de gouden met witte diamanten. Je kunt ze niet alleen als hanger aan een ketting dragen maar natuurlijk ook aan een armband en er zijn ook bijpassende ringen te koop. Verder wordt deze collectie verpakt in speciaal Valentijnsdag cadeaupapier.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?