You are here: Home » Shoppen » Pandora Valentijnscollectie

Pandora Valentijnscollectie

geschreven door Constance

Speciaal voor Valentijnsdag heeft het sieradenmerk Pandora weer Valentijnsbedels, armbanden en hangers ontworpen.

De collectie, Valentijn 2011, bestaat uit hartvormige bedels in zilver en 14-karaats goud. Verder zijn er 3 armbanden waaraan een aantal bedels hangen en ook nog mooie hangers voor aan een ketting. De zilveren hangers zijn bezet met roze cirkonia’s en de gouden met witte diamanten. Je kunt ze niet alleen als hanger aan een ketting dragen maar natuurlijk ook aan een armband en er zijn ook bijpassende ringen te koop. Verder wordt deze collectie verpakt in speciaal Valentijnsdag cadeaupapier.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com