You are here: Home » Digitale fotografie » Nieuwe Casio EXILIM digitale fotocamera

Nieuwe Casio EXILIM digitale fotocamera

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik al een aantal keren een Casio EXILIM camera heb getest en binnenkort is er weer een nieuw model beschikbaar, de EXILIM EX-ZS10.

Dit is wederom een compacte camera en hij heeft een resolutie van 14.1 megapixels, 5x optische zoomlens en een 26 mm groothoeklens. En met deze lens kan je niet alleen een groepsfoto maken maar ook mooie close-up foto’s. En natuurlijk kan je met de Casio EXILIM EX-ZS10 ook video’s maken op HD kwaliteit. Doordat ie niet veel groter is dan een creditcard past ie zelfs in de kleinste clutch of broekzak en hij is er in 5 kleuren: zilver, zwart, roze, rood en blauw.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com