You are here: Home » Groen wonen » Nieuwe vloer? Kies eens leer!

Nieuwe vloer? Kies eens leer!

geschreven door Constance

Als er nieuwe vloerbedekking aangeschaft gaat worden, heeft men veel keus. Zo is er ten eerste de keus tussen laminaat/parket/kurk/vloertegels/natuursteen en tapijt.

 Maar er is nu ook een nieuwe vloerbedekking: leer.  Leer voor schoenen, kleding en als meubelbekleding is niet meer weg te denken, maar voor op de vloer? Ja, echt, nu ook voor op de vloer.

Het heeft een prachtige uitstraling en wordt door het gebruik alleen maar mooier.

 Uniek  

Onderscheidend, opmerkelijk, apart. Bovendien is het nog enorm mooi ook! De leren vloer- en wandtegels maken uw woning, kantoor of winkel tot een lust voor het oog.
Comfortabel

 Met een leren vloer haalt u een bijzonder comfortabele vloer in huis. De vloer is geluidsdempend, eenvoudig schoon te houden en functioneert uitstekend in combinatie met vloerverwarming. Met de diverse varianten creëert u iedere gewenste sfeer. Tundra en pampas, van stoer tot strak, het past dus in elk interieur!
Kindvriendelijk

Een leren vloer voelt warm en zacht aan. Bovendien is de vloer heel gemakkelijk schoon te houden. Modder, koffie, ketchup of andere etensresten laten zich zeer eenvoudig verwijderen.

Brandveiligheid  

De vloeren voldoen aan de hoogste standaard voor brandveiligheid.
Duurzaam 

De firma  Alphenberg verwerkt een afvalproduct en vervaardigt deze tot een hoogwaardig, biologisch stabiel product. De vloeren  zijn milieuvriendelijk gelooid en biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn de vloertegels volledig recyclebaar.

Doordat ALPHENBERG® gebruik maakt van de beste materialen, is de kwaliteit gegarandeerd. De leren vloer zorgt voor een verrijking van uw interieur en draagt bij aan de natuur.

 Onderhoud

Het onderhoud is bijzonder eenvoudig: gewoon stofzuigen. Na het stofzuigen mag de vloer afgenomen worden met een vochtige doek met schoon water zonder reinigingsmiddel. Periodiek kan de vloer behandeld wordt met een speciale wax.

  Wil je in het echt ervaren hoe een leren vloer er uitziet en aanvoelt, dan kun je terecht bij Het Arsenaal in Naarden waar de vloeren in een showroom te bewonderen zijn.

 Ingrid Gommers

InterieurTipgever regio Zuid-Holland-zuid en West-Brabant

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Annelies Strik 12 februari 2011 - 19:36

Enkele weken terug kochten we een eiken vloer bij de Vloerderij in Cuijk. Deze vrij robuuste vloer hebben we voorzien van “doorkijkolie”. Een nieuw product dat na 2 behandelingen total onzichtbaar is en blijft. Je loopt als het ware op een originele eiken plank. Geweldig!
Groet uit Grave
Annelies

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com