Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
ladygadgets

Fietsmand

Het begon ooit met een metalen mandje, toen kwam ie er in riet, daarna een plastic krat, vervolgens een houten (fruit) box en nu is er een stoffen mand en die zijn allemaal om je boodschappen op de fiets te vervoeren.

Ikzelf heb een houten fruitkrat voorop mijn fiets, maar toen ik model Napoli zag van New Lookx werd ik helemaal blij, want dit is een (lichtgewicht) stoffen mand waarin al je boodschappen passen. Verder kan je hem afsluiten (tegen regen en sneeuw) dmv. een hoes en zit er ook een speciaal sleutelvakje in, want die liggen altijd onderin. Napoli is er in het zwart, bruin, grijs of in het roze met geel

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?