You are here: Home » Accessoires » Fietsmand

Fietsmand

geschreven door Constance

Het begon ooit met een metalen mandje, toen kwam ie er in riet, daarna een plastic krat, vervolgens een houten (fruit) box en nu is er een stoffen mand en die zijn allemaal om je boodschappen op de fiets te vervoeren.

Ikzelf heb een houten fruitkrat voorop mijn fiets, maar toen ik model Napoli zag van New Lookx werd ik helemaal blij, want dit is een (lichtgewicht) stoffen mand waarin al je boodschappen passen. Verder kan je hem afsluiten (tegen regen en sneeuw) dmv. een hoes en zit er ook een speciaal sleutelvakje in, want die liggen altijd onderin. Napoli is er in het zwart, bruin, grijs of in het roze met geel

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com