You are here: Home » Ladygadgets » UPDATE: overstappen van T-Mobile naar Telfort

UPDATE: overstappen van T-Mobile naar Telfort

geschreven door Constance

Nee, het overstap probleem is nog niet opgelost, sterker nog: er is een ‘probleem’ bijgekomen!

De Telfort helpdesk heeft contact met mij opgenomen en daar is uitgekomen dat T-Mobile zegt dat wij een zakelijk contract hebben, ipv. een particulier contract. Dit is dus niet het geval, wij hebben gewoon privé contracten die op ons bedrijf staan.

En het is zelfs zo dat als T-Mobile zegt dat wij een zakelijk contract hebben, zij hun eigen abonnementen en abonnementsvormen niet kennen, want onze contracten zijn helemaal niet zakelijk af te sluiten, alleen maar voor particulieren!

Dus deze telecom horrorstory wordt vervolgd………

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden UPDATE: overstappen van T-Mobile naar Telfort - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 januari 2011 - 22:41

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, ProviderNieuws. ProviderNieuws heeft gezegd: overstappen van T-Mobile naar Telfort – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/OBdTS #Tmobile […]

Reageer
Tweets die vermelden UPDATE: overstappen van T-Mobile naar Telfort - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 januari 2011 - 22:41

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Constance Hage, ProviderNieuws. ProviderNieuws heeft gezegd: overstappen van T-Mobile naar Telfort – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/OBdTS #Tmobile […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com