Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Met een Hortensia in huis leef je gezonder Met een Hortensia in huis leef je gezonder
  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon
ladygadgets

UPDATE: overstappen van T-Mobile naar Telfort

Nee, het overstap probleem is nog niet opgelost, sterker nog: er is een ‘probleem’ bijgekomen!

De Telfort helpdesk heeft contact met mij opgenomen en daar is uitgekomen dat T-Mobile zegt dat wij een zakelijk contract hebben, ipv. een particulier contract. Dit is dus niet het geval, wij hebben gewoon privé contracten die op ons bedrijf staan.

En het is zelfs zo dat als T-Mobile zegt dat wij een zakelijk contract hebben, zij hun eigen abonnementen en abonnementsvormen niet kennen, want onze contracten zijn helemaal niet zakelijk af te sluiten, alleen maar voor particulieren!

Dus deze telecom horrorstory wordt vervolgd………

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?