You are here: Home » Beauty » Test: Update Revitabrow voor wenkbrauwen.

Test: Update Revitabrow voor wenkbrauwen.

geschreven door Constance

Zoals ik begin december jl. al schreef, ben ik een nieuw product aan het testen, nl. Revitabrow.

Na 6 weken gebruik van Revitabrow.

Ik zou elke maand een update geven maar eigenlijk was er na 30 dagen nog geen enkel verschil te zien, mijn wenkbrauwen waren nog steeds hetzelfde. Er groeide geen extra haartjes en ook moest ik nog steeds aan de slag met wenkbrauwpoeder om mijn wenkbrauwen donkerder te maken. Maar sinds deze week zie ik een duidelijk verschil ontstaan: mijn wenkbrauwen worden al voller en ook donkerder. En er gaan nu ook kleine haartjes groeien op de teveel geepileerde plekjes in mijn wenkbrauwen dus het gaat de goede kant op.

Conclusie: na 1 maand was er nog geen enkel verschil te zien, maar nu (na 6 weken Revitabrow gebruikt te hebben) zie ik al wel dat er haartjes aan het groeien zijn en dat mijn wenkbrauwen ook donkerder worden. (Ik heb tenminste geen wenkbrauwpoeder meer nodig.) Volgende maand wordt mijn test vervolgd.

ps. De lengte van mijn wimpers heb ik te danken aan Revitalash 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com