Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen
  • Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Revitalash lanceert de Revitalash Defining Eyeliner Revitalash lanceert de Revitalash Defining Eyeliner
  • RevitaLash giftset RevitaLash giftset
  • RevitaLash introduceert ReGenesis haarproducten RevitaLash introduceert ReGenesis haarproducten
shoppen

Test: Update Revitabrow voor wenkbrauwen.

Zoals ik begin december jl. al schreef, ben ik een nieuw product aan het testen, nl. Revitabrow.

Na 6 weken gebruik van Revitabrow.

Ik zou elke maand een update geven maar eigenlijk was er na 30 dagen nog geen enkel verschil te zien, mijn wenkbrauwen waren nog steeds hetzelfde. Er groeide geen extra haartjes en ook moest ik nog steeds aan de slag met wenkbrauwpoeder om mijn wenkbrauwen donkerder te maken. Maar sinds deze week zie ik een duidelijk verschil ontstaan: mijn wenkbrauwen worden al voller en ook donkerder. En er gaan nu ook kleine haartjes groeien op de teveel geepileerde plekjes in mijn wenkbrauwen dus het gaat de goede kant op.

Conclusie: na 1 maand was er nog geen enkel verschil te zien, maar nu (na 6 weken Revitabrow gebruikt te hebben) zie ik al wel dat er haartjes aan het groeien zijn en dat mijn wenkbrauwen ook donkerder worden. (Ik heb tenminste geen wenkbrauwpoeder meer nodig.) Volgende maand wordt mijn test vervolgd.

ps. De lengte van mijn wimpers heb ik te danken aan Revitalash 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?