Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Supertrash lanceert Valentijn Gift Suite bij Albert Heijn Supertrash lanceert Valentijn Gift Suite bij Albert Heijn
  • Super service van Supertrash Super service van Supertrash
  • Supertrash Girls schoolspullen Supertrash Girls schoolspullen
  • Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje
  • SuperTrash webshop SuperTrash webshop
  • Supertrash schoenen actie Supertrash schoenen actie
shoppen

SuperTrash in Amsterdam

De SuperTrash liefhebsters in Amsterdam hebben er even op moeten wachten, maar er komt een SuperTrash Flagship store aan!

De winkel wordt geopend in de Leidsestraat, en wel in het het pand waar Dept gevestigd was. Na Maastricht, Laren, Den Haag, Utrecht en Eindhoven wordt dus de 6e SuperTrash store geopend. Je kunt natuurlijk ook op meer dan 300 verkooppunten terecht voor SuperTrash kleding. Op zaterdag 29 januari geeft SuperTrash een catwalkshow tijdens de Amsterdam International Fashion Week, ism. Samsung, en natuurlijk is shoppen.blogo.nl hierbij, dus kan ik je binnenkort meer laten wat de nieuwe collectie voor verrassingen in petto heeft.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?