You are here: Home » Fashion » SuperTrash in Amsterdam

SuperTrash in Amsterdam

geschreven door Constance

De SuperTrash liefhebsters in Amsterdam hebben er even op moeten wachten, maar er komt een SuperTrash Flagship store aan!

De winkel wordt geopend in de Leidsestraat, en wel in het het pand waar Dept gevestigd was. Na Maastricht, Laren, Den Haag, Utrecht en Eindhoven wordt dus de 6e SuperTrash store geopend. Je kunt natuurlijk ook op meer dan 300 verkooppunten terecht voor SuperTrash kleding. Op zaterdag 29 januari geeft SuperTrash een catwalkshow tijdens de Amsterdam International Fashion Week, ism. Samsung, en natuurlijk is shoppen.blogo.nl hierbij, dus kan ik je binnenkort meer laten wat de nieuwe collectie voor verrassingen in petto heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com