Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue
  • Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes
  • Reisartikelen: Nekkussen Reisartikelen: Nekkussen
  • Reisartikelen; Kledingorganisers van Eagle Creek Reisartikelen; Kledingorganisers van Eagle Creek
  • Hästens reiskussen Hästens reiskussen
ladygadgets

Binnenkort op Citytrip? Populaire reisgids nu voor iPhone en Android beschikbaar

Er was een tijd dat je toeristen kon herkennen aan de fotocamera en de reisgids. Tegenwoordig zit niet alleen de fotocamera in je mobiele telefoon, maar ook steeds vaker de reisgids.

Mo’Media is naar eigen zeggen de uitgever achter de populairste steden reisgidsen van Nederland. En ook zij konden niet achterblijven en komen nu met een serie van reisgidsen voor op je iPhone of Android toestel. De gidsen kosten 6,99 per stuk en bevatten naast de toeristische hotspots die we gewend zijn van reisgidsen, ook een koppeling met de gps van je mobiele telefoon. Wel zo makkelijk wanneer je wil weten hoe ver en waar dat leuke terras nu precies is. Als bonus nog een klein gesproken woordenboek, voor in de taxi of voor op het al eerdergenoemde terras.

Momenteel zijn mobiele reisgidsen beschikbaar voor Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Parijs en Rome. Later dit voorjaar volgen Brussel, Dublin, Haarlem, Londen, New York, Oslo en Stockholm. Het is duidelijk, de reisgids voor op je mobiel is een blijvertje, nu alleen nog een oplossing vinden voor het snel leeglopen van je accu en zakkenrollers die het op je mobiel hebben voorzien. Maar ondanks dat, zijn wij fan van mobiele reisgidsen, we kijken uit naar de New York versie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?