You are here: Home » Shoppen » Tiffany & Co. heeft een nieuwe sieradencollectie

Tiffany & Co. heeft een nieuwe sieradencollectie

geschreven door Constance

In navolging op de populaire Keys-collectie van Tiffany & Co. komen zij nu met een nieuwe serie sieraden en deze heet Locks.

Locks zijn een serie bedels en hangers met de vorm van sloten en harten. Je kunt de Locks-collectie dragen bij elke outfit en geeft je altijd de juiste uitstraling. En sommige Locks zijn ook echt als slot te gebruiken. De Locks zijn er in 18-karaat goud, rosé goud en (sterling) zilver. En voor een speciale gelegenheid is er het handgemaakte hart, van platina, dat bedekt is met diamanten. Je kunt terecht bij de Tiffany & Co. winkel in de PC Hooftstraat in Amsterdam of bij de online winkel. (Prijzen vanaf euro 130,-.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com