You are here: Home » Shoppen » Tiffany & Co. heeft een nieuwe sieradencollectie

Tiffany & Co. heeft een nieuwe sieradencollectie

geschreven door Constance

In navolging op de populaire Keys-collectie van Tiffany & Co. komen zij nu met een nieuwe serie sieraden en deze heet Locks.

Locks zijn een serie bedels en hangers met de vorm van sloten en harten. Je kunt de Locks-collectie dragen bij elke outfit en geeft je altijd de juiste uitstraling. En sommige Locks zijn ook echt als slot te gebruiken. De Locks zijn er in 18-karaat goud, rosé goud en (sterling) zilver. En voor een speciale gelegenheid is er het handgemaakte hart, van platina, dat bedekt is met diamanten. Je kunt terecht bij de Tiffany & Co. winkel in de PC Hooftstraat in Amsterdam of bij de online winkel. (Prijzen vanaf euro 130,-.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?