You are here: Home » Ladygadgets » Case-Mate covers

Case-Mate covers

geschreven door Constance

Ruim een jaar geleden heb ik aandacht geschonken aan de speciale Case-Mate iPhone hoesjes, en indertijd waren deze alleen nog maar beschikbaar voor de iPhone maar de collectie is behoorlijk uitgebreid.

Case-Mate heeft nu ook covers voor alle Apple producten (van iPad t/m iPod Touch), maar ook voor de Blackberry 9000 & 9700 Bold/9500 Storm/9800 Torch, HTC Desire & Desire HD/Snap/Wildfire, LG Optimus, Nokia N8/N97 en de Samsung Galaxy S. Als je een Case-Mate cover koopt zit hier vaak ook een beschermfolie bij voor het display waardoor deze ook beschermd is tegen krassen en andere beschadigingen. De hoesjes van Case-Mate zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en je hebt al een Case-Mate vanaf euro 19,95 voor je mobiele telefoon en vanaf euro 49,- voor de iPad.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Case-Mate covers - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 7 januari 2011 - 18:13

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door GadgetsToday, Constance Hage, Appel Moes, Appel Moes en anderen. Appel Moes heeft gezegd: Case-Mate covers – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/r3nw9 #iPad #Nieuws […]

Reageer
Tweets die vermelden Case-Mate covers - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 7 januari 2011 - 18:13

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door GadgetsToday, Constance Hage, Appel Moes, Appel Moes en anderen. Appel Moes heeft gezegd: Case-Mate covers – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/r3nw9 #iPad #Nieuws […]

Reageer
simone janse 11 februari 2011 - 21:09

Apple, Blackberry, Htc, LG, Nokia en Samsung

Reageer
simone janse 11 februari 2011 - 21:09

Apple, Blackberry, Htc, LG, Nokia en Samsung

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?