You are here: Home » Ladygadgets » Case-Mate covers

Case-Mate covers

geschreven door Constance

Ruim een jaar geleden heb ik aandacht geschonken aan de speciale Case-Mate iPhone hoesjes, en indertijd waren deze alleen nog maar beschikbaar voor de iPhone maar de collectie is behoorlijk uitgebreid.

Case-Mate heeft nu ook covers voor alle Apple producten (van iPad t/m iPod Touch), maar ook voor de Blackberry 9000 & 9700 Bold/9500 Storm/9800 Torch, HTC Desire & Desire HD/Snap/Wildfire, LG Optimus, Nokia N8/N97 en de Samsung Galaxy S. Als je een Case-Mate cover koopt zit hier vaak ook een beschermfolie bij voor het display waardoor deze ook beschermd is tegen krassen en andere beschadigingen. De hoesjes van Case-Mate zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en je hebt al een Case-Mate vanaf euro 19,95 voor je mobiele telefoon en vanaf euro 49,- voor de iPad.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Case-Mate covers - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 7 januari 2011 - 18:13

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door GadgetsToday, Constance Hage, Appel Moes, Appel Moes en anderen. Appel Moes heeft gezegd: Case-Mate covers – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/r3nw9 #iPad #Nieuws […]

Reageer
Tweets die vermelden Case-Mate covers - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 7 januari 2011 - 18:13

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door GadgetsToday, Constance Hage, Appel Moes, Appel Moes en anderen. Appel Moes heeft gezegd: Case-Mate covers – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) http://goo.gl/fb/r3nw9 #iPad #Nieuws […]

Reageer
simone janse 11 februari 2011 - 21:09

Apple, Blackberry, Htc, LG, Nokia en Samsung

Reageer
simone janse 11 februari 2011 - 21:09

Apple, Blackberry, Htc, LG, Nokia en Samsung

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com