Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Case-Mate covers

Ruim een jaar geleden heb ik aandacht geschonken aan de speciale Case-Mate iPhone hoesjes, en indertijd waren deze alleen nog maar beschikbaar voor de iPhone maar de collectie is behoorlijk uitgebreid.

Case-Mate heeft nu ook covers voor alle Apple producten (van iPad t/m iPod Touch), maar ook voor de Blackberry 9000 & 9700 Bold/9500 Storm/9800 Torch, HTC Desire & Desire HD/Snap/Wildfire, LG Optimus, Nokia N8/N97 en de Samsung Galaxy S. Als je een Case-Mate cover koopt zit hier vaak ook een beschermfolie bij voor het display waardoor deze ook beschermd is tegen krassen en andere beschadigingen. De hoesjes van Case-Mate zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en je hebt al een Case-Mate vanaf euro 19,95 voor je mobiele telefoon en vanaf euro 49,- voor de iPad.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?