Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
  • Win een VR Bril met Spa Bruisend Win een VR Bril met Spa Bruisend
ladygadgets

Case-Mate covers

Ruim een jaar geleden heb ik aandacht geschonken aan de speciale Case-Mate iPhone hoesjes, en indertijd waren deze alleen nog maar beschikbaar voor de iPhone maar de collectie is behoorlijk uitgebreid.

Case-Mate heeft nu ook covers voor alle Apple producten (van iPad t/m iPod Touch), maar ook voor de Blackberry 9000 & 9700 Bold/9500 Storm/9800 Torch, HTC Desire & Desire HD/Snap/Wildfire, LG Optimus, Nokia N8/N97 en de Samsung Galaxy S. Als je een Case-Mate cover koopt zit hier vaak ook een beschermfolie bij voor het display waardoor deze ook beschermd is tegen krassen en andere beschadigingen. De hoesjes van Case-Mate zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en je hebt al een Case-Mate vanaf euro 19,95 voor je mobiele telefoon en vanaf euro 49,- voor de iPad.