You are here: Home » Ladygadgets » Sportheadset van Jabra

Sportheadset van Jabra

geschreven door Constance

Jabra heeft weer een nieuwe headset ontwikkeld, nl. de Jabra ACTIVE en deze is speciaal om mee te sporten.

Je kunt met de ACTIVE niet alleen naar muziek luisteren maar ook bellen en dankzij de Jabra Active Eargels blijft ie perfect in je oor zitten. De Jabra ACTIVE is er in het geel of zwart. Natuurlijk maakt ook deze hoofdtelefoon gebruik van wind- en ruisonderdrukking en is dmv. het opbergsysteem makkelijk mee te nemen. Verder kan je heel gemakkelijk ‘schakelen’ tussen muziek en een binnenkomend gesprek en hij is te gebruiken voor bijna alle Apple, Blackberry, LG & Motorola telefoons en met de bijgeleverde adapter werkt ie ook met Nokia, Sony Ericsson en Samsung telefoons.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com