Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Review; Cellularline Attitude BT oordopjes Review; Cellularline Attitude BT oordopjes
  • Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn
  • Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music
  • Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding
  • Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp
  • De Kokoon headset helpt je met slapen De Kokoon headset helpt je met slapen
ladygadgets

Sportheadset van Jabra

Jabra heeft weer een nieuwe headset ontwikkeld, nl. de Jabra ACTIVE en deze is speciaal om mee te sporten.

Je kunt met de ACTIVE niet alleen naar muziek luisteren maar ook bellen en dankzij de Jabra Active Eargels blijft ie perfect in je oor zitten. De Jabra ACTIVE is er in het geel of zwart. Natuurlijk maakt ook deze hoofdtelefoon gebruik van wind- en ruisonderdrukking en is dmv. het opbergsysteem makkelijk mee te nemen. Verder kan je heel gemakkelijk ‘schakelen’ tussen muziek en een binnenkomend gesprek en hij is te gebruiken voor bijna alle Apple, Blackberry, LG & Motorola telefoons en met de bijgeleverde adapter werkt ie ook met Nokia, Sony Ericsson en Samsung telefoons.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?