Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Sacha lanceert Sneakerlijn Sacha lanceert Sneakerlijn
  • Reebok Ventilator is 25 jaar oud Reebok Ventilator is 25 jaar oud
  • Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière
  • Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014 Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014
  • Nieuwe FRETONS collectie Nieuwe FRETONS collectie
shoppen

FitFlop komt met sneakers

Je kunt dit voorjaar niet alleen je billen en bovenbenen trainen dmv. de FitFlop teenslippers maar nu ook met de FitFlop Supertone sneakers.

Want is het te warm voor je laarzen, maar nog te koud voor teenslippers, dan zijn deze FitFlop sneakers perfect. Ze zijn er in het leer (oa. wit) en in suède (rood, kobaltblauw en mocassin). En de FitFlop Supertone sneakers passen dus overal bij, van jeans tot jurkje maar natuurlijk ook als je op weg gaat naar de sportschool. Want zonder iemand het ziet ben je al bezig met een ‘echte’ billen en bovenbenen workout!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?