Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
shoppen

Amerikaanse pannen van Wesco

Misschien ken je merk Wesco van de afvalemmers, weegschalen en koekjestrommels, maar sinds kort kan je ook in Nederland terecht voor de INFINITE CIRCULON pannen. Tot voor kort kon je voor deze pannen alleen maar terecht in de VS en Groot-Brittannië.

De INFINITE CIRCULON pannen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en daardoor hard en krasbestendig.  De rvs-sandwichbodem zorgt voor een gelijkmatige hitteverdeling. De
pannen zijn bovendien geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie.

De cookware-lijn INFINITE CIRCULON bestaat uit een vierdelig pannenset, een serveerpan, een hapjespan, een wok en drie koekenpannen van verschillende afmetingen. Verder mogen de pannen zelfs in de oven (tot 250 graden) en in de vaatwasser, wat bijna altijd wordt afgeraden.

Verder zitten er nog veel meer voordelen aan de Wesco INFINITE CIRCULON pannen, zoals: je kunt vetarm koken en braden en toch brandt er niks aan, de pannen zien er mooi uit (niet geheel onbelangrijk) en hebben een modern design en de handvatten en deksels zijn gemaakt van rvs.

Ik krijg binnenkort een Wesco INFINITE CIRCULON pan thuis voor een test, dus binnenkort lees je meer over deze bijzondere keukenaccessoire.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?