Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Review; Cellularline Attitude BT oordopjes Review; Cellularline Attitude BT oordopjes
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • Beveilig je huis met Ring Beveilig je huis met Ring
ladygadgets

Gadget Test: Sony Walkman

Mijn 1e Walkman ever was een Sony Walkman. De TPS-L2, het ├╝bermodel (denk nu wel aan cassettebandjes) aller Walkmans, wordt niet meer gemaakt maar Sony heeft nog steeds Walkman modellen in het assortiment. (Trouwens, alleen een Sony Walkman mag een Walkman genoemd worden.)

Ik heb de Sony Walkman NWZ-S754 (in het roze) thuis gekregen om deze te testen. Hij is er ook in het zwart, wit en felblauw, als je niet zo’n (licht) roze fan bent. (Ik heb de 8GB, voor 1.800 nummers of 29 uur video, uitvoering maar hij is er ook met 16GB.)

Deze Walkman is een heel dun apparaat past daardoor zelfs in de kleinste broekzak of handtas en is afgewerkt met aluminium. De batterij heeft een extra lange levensduur en daardoor kan je ong. 50 uur naar je favoriete muziek luisteren of 10 uur lang video’s kijken. (Want de MWZ-S754 is niet alleen een MP3 – maar ook een MP4 speler. Verder kan je heel gemakkelijk je muziek of video’s slepen met Window Verkenner of dmv. iTunes dmv. de meegeleverde software. Het schermpje wordt ook gebruikt in de Handycam en Cyber-shot en is heel helder, zeker als je video’s wilt bekijken.

Verder heeft ie 3 leuke extraatjes: SensMe (hiermee kan je, afhankelijk van je stemming, je muziek afstemmen) of meezingen met Lyric Sync en de karaokestand. Verder zit er een digitale ruisonderdrukking op, zodat je je geluid kunt aanpassen voor in de bus of trein, kantoor of vliegtuig en ook is de afspeelsnelheid aan te passen wat ideaal is als je een (taal) cursus wilt volgen. En verder heeft ie, voor een onmisbaar iets, een FM-radio.

In de doos zitten 2 extra oordopjes (S en L) zodat je hoofdtelefoon (in-ear model) goed past, verder een USB-kabel om de Walkman aan te sluiten op je pc en een vliegtuigadapter. Wat ikzelf miste was een klein hoesje, maar dat ligt misschien aan mij, want ik heb om al mijn gadgets die in mijn handtas gaan altijd een hoesje (oa. tegen beschadigen en laten vallen).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?