Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
 • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
 • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
 • Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA
 • IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase
 • Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid
wonen

Doe het zelf metamorfose, je interieur compleet veranderen.

Gaat het bij jou ook zo kriebelen? De kerstboom is de deur uit. ( Mag tot drie koningen officieel blijven staan!). Een plant heeft de plaats van de boom ingenomen, maar je hebt eigenlijk zin om eens flink de bezem door je interieur te halen. Even de boel opfrissen.

 Dan is nu de tijd gekomen om alles op een rijtje te zetten en te inventariseren wat je allemaal wilt veranderen. Ik pas in een advies de 5 basis principes toe. Deze 5 basissen geven een houvast dat je de gehele ruimte in één klap kan overzien en niet iets vergeet. En ze zijn in elke ruimte in huis te gebruiken. Of het nou de woonkamer, badkamer of  jongens- of meisjesslaapkamer is!

Welke 5 zijn dat?

 1. de vloer
 2. de wanden
 3. het plafond
 4. de meubels
 5. kleur

 Bekijk al deze zaken eens goed en wat zou je daaraan willen veranderen? Schrijf het allemaal op. Dan heb je een goed overzicht wat je allemaal zou willen aanpakken. De vloer is het meest belangrijk want daar staat alles in een ruimte mee in contact. En nummer 5…., kleur, grijpt terug op de vier voorgangers.

Met deze 5 principes ben je er nog niet! Want verlichting, raambekleding, accessoires, planten en kunst zitten niet in de 5 basissen. Maar een goed begin is het halve werk. Met de laatst genoemde zaken kan je het interieur compleet maken.

 Over een paar weken kan je aan de slag met je eigen interieurmetamorfose. Kom je er niet uit en wil je meer weten, in het gehele land worden er interieurworkshops gehouden die je verder kunnen helpen. Er is er vast één bij jou in de buurt.

 Mart Renes