Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
shoppen

Multifunctionele kleding bij SundayMonday

Ruim een jaar geleden heb ik jullie al attent gemaakt op de 5 multifunctionele jurken van Sunday Monday. (Dat artikel is hier na te lezen.) Maar de collectie is ondertussen behoorlijk uitgebreid.

Sunday Monday heeft naast de 5 jurken nu ook 2 tops, 1 jumpsuit en een cocktail cape bedacht. De Ribbon Top is verkrijgbaar in 2 kleuren (grijs en zwart) en deze kan je op 6 verschillende manieren dragen, terwijl dit bij de Classic Top wel op 12 manieren kan. De Jumpsuit heeft ook 12 verschillende modellen en Cocktail Cape is niet alleen als cape maar ook als jurk en tuniek te gebruiken (in het totaal 6 manieren).

Wil je weten wat je allemaal met de Chique Satin Dress kunt doen, dan moet je even op de homepage van Sunday Monday kijken. Beertje van Beers heeft deze jurk meegenomen op een cruise naar Alaska en elke avond heeft zij deze jurk op een andere manier gedragen en zelfs een nieuwe manier uitgevonden.

Ikzelf ben helemaal enthousiast over de Ribbon Top (in het grijs) en probeer deze dan ook al een tijdje te bestellen maar elke keer is ie uitverkocht.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?