You are here: Home » Gadget test » Test: hoe groen leef jij?

Test: hoe groen leef jij?

geschreven door Constance

Goede voornemens wie heeft ze niet? Maar wil je in 2011 een ‘groenere’ lifestyle gaan leven dan kan je nu testen wat je kunt verbeteren en wat al perfect op orde is.

LifeStyler.nl is ontwikkeld door TNO en laat zien dat je, met kleine dingen, al een stuk groener kunt leven en je bespaart ook nog eens op je energiekosten. Je vult de test in en je weet gelijk meer over je levenstijl en je interesses, in combinatie met je CO2 uitstoot en of dit meer of minder is dan de gemiddelde Nederlander. Verder krijg je tips om groener 2011 in te gaan. Je kunt de uitslag en de beste tips ook delen via Twitter en Facebook.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com