You are here: Home » Shoppen » Verdien geld met je Credit Card

Verdien geld met je Credit Card

geschreven door Constance

Als je, net als ik, een online Shopaholic bent, en daardoor vaak gebruik maakt van je credit card heb ik nu iets leuks voor je: nl. online shoppen en nog geld terug verdienen ook!

Via de website haalmeeruitjecard.nl kan je bij 230 online winkels (zoals bol.com, Apple Store, Dell en sinds deze maand ook de Bijenkorf) shoppen en gelijk ook een deel van het bedrag dat je besteed hebt terug krijgen. Je gaat naar haalmeeruitjecard.nl en meld je aan en daarna ga je naar de online winkel van je keuze en doet je bestelling en deze betaal met je MasterCard creditcard. En voor alles dat je koopt krijg je of een percentage van het bedrag of een vast bedrag terug. En zodra het bedrag euro 5,- is wordt dit bedrag op je creditcard rekening gestort.

De meer dan 350 aangesloten webwinkels zijn onderverdeeld in 14 categorieën: computers, elektronica, niet-Nederlandstalige boeken/Dvd’s/muziek, entertainment, fashion & lifestyle, eten & drinken, reizen & toerisme, cadeaus & gadgets, gezondheid & verzorging, huis & tuin, kids, office, sport & recreatie, telecom & internet en reizen & toerisme.  En wist je dat online betalen met MasterCard een optimale bescherming biedt voor de klant want je maakt altijd gebruik van de aankoopverzekering. Deze verzekering beschermt kaarthouders automatisch tegen diefstal, verlies of schade van hun aankopen. Daar hoeven kaarthouders niets extra’s voor te doen of te betalen en kan je je betaling terugdraaien als je je online bestelde aankoop niet hebt ontvangen.

En volgende maand heeft shoppen.blogo.nl een hele leuke Mail & Win actie ism. haalmeeruitjecard.nl & de Bijenkorf om te vieren dat je nu ook bij hen kunt shoppen en sparen, dus nog even geduld 🙂

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com