Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

Champagnedop als parachute

Dit is een gadget die het heel goed doet op Oudjaarsavond maar aangezien mijn lijfspreuk is: “Als ik een plop hoor moet ik bubbels drinken” vind ik het zowieso de moeite waard om dit product te vermelden en ik drink dus niet alleen op 31 december een glas Champagne, maar gewoon het hele jaar door.

En helaas niet iedereen even handig in het openen van de fles, want wie kent het ‘probleem’ niet? Je maakt de champagnefles open en de kurk knalt keihard tegen het plafond en komt met een noodvaart ergens op het hoofd van een van je gasten terecht. Daarom is een champagne parachute dè uitvinding want na het ploppen van de kurk, opent de parachute zich en dwarrelt de kurk rustig naar beneden. En hij is elke keer weer opnieuw te gebruiken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?