Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
ladygadgets

Champagnedop als parachute

Dit is een gadget die het heel goed doet op Oudjaarsavond maar aangezien mijn lijfspreuk is: “Als ik een plop hoor moet ik bubbels drinken” vind ik het zowieso de moeite waard om dit product te vermelden en ik drink dus niet alleen op 31 december een glas Champagne, maar gewoon het hele jaar door.

En helaas niet iedereen even handig in het openen van de fles, want wie kent het ‘probleem’ niet? Je maakt de champagnefles open en de kurk knalt keihard tegen het plafond en komt met een noodvaart ergens op het hoofd van een van je gasten terecht. Daarom is een champagne parachute dè uitvinding want na het ploppen van de kurk, opent de parachute zich en dwarrelt de kurk rustig naar beneden. En hij is elke keer weer opnieuw te gebruiken.