You are here: Home » Fashion » Het perfecte overhemd, in wit & zwart

Het perfecte overhemd, in wit & zwart

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een wit of zwart overhemd? Kijk dan eens in de webshop van Punto Italiano.

Want zij verkopen The Perfect White Shirt & The Perfect Black Shirt en dit zijn 2 nieuwe overhemden in het assortiment. Het witte en het zwarte hemd zijn gemaakt van doppio ritorto 2x 140/2 ply katoen van Canclini Italia. De knoopjes zijn gemaakt van paarlemoer en natuurlijk zit boven het rechtermanchet (zoals op elk overhemd van Punto Italiano) de Bandiera Italiana (ofwel de Italiaanse vlag). GTST acteur Mark van Eeuwen wordt regelmatig gesignaleerd in The Perfect White Shirt. (En deze overhemden zijn natuurlijk perfect als Sint cadeau of voor onder de Kerstboom.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com