Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • essence trend edition ‘dancing on the milky way’ essence trend edition ‘dancing on the milky way’
  • De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated
  • Sacha Influencer Collection Sacha Influencer Collection
  • Sierraaddrager van het jaar Sierraaddrager van het jaar
  • Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season
shoppen

Afslankpanty’s

De Engelse bladen stonden er het afgelopen jaar vol van en in het land van oorsprong, Brazilië, zijn ze niet aan te slepen: de shape -en anticellulite wear van Scala.

Het goede nieuws? Vanaf nu zijn de revolutionaire broeken, leggings en panty’s, waarmee je direct slanker oogt, je omvang van afneemt en je sinaasappelhuid vermindert of zelfs helemaal verdwijnt, eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar!

Het klinkt te mooi om waar te zijn. Je gaat 60 dagen (8 uur per dag) lang een broek, panty of legging dragen die ervoor zorgt dat je er direct slanker uitziet, je centimeters laat verliezen en je cellulite zichtbaar vermindert. Scala ontwikkelde een nieuwe, wereldwijd gepatenteerde, technologie, waarbij keramische biokristallen in de kleding worden geïntegreerd. Door lichaamswarmte worden de kristallen geactiveerd en omgezet in infrarood stralen die de doorbloeding van de huid verbeteren. Afvalstoffen kunnen hierdoor makkelijker het lichaam verlaten, de huid wordt gladder en strakker en krijgt zijn natuurlijke kleur terug. Scala komt naar Nederland met twee productlijnen: de BioPromise en de iets goedkopere lijn BioFir. BioFir heeft dezelfde voordelen als de BioPromise producten, alleen heeft het geen ‘shaping’ effect. Verder zijn alle producten naadloos en is de legging, de capri-legging en de panty eenvoudig en onopvallend te combineren met je gewone kleding. De werking behoudt zijn kracht ook na herhaaldelijk wassen van de kleding met wasmiddel. Naast de BioFir en BioPromise lijnen heeft Scala ook een serie producten voor sporters en mannen en binnenkort komt daar een lijn voor zwangere vrouwen bij.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?