Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Afslankpanty’s

De Engelse bladen stonden er het afgelopen jaar vol van en in het land van oorsprong, Brazilië, zijn ze niet aan te slepen: de shape -en anticellulite wear van Scala.

Het goede nieuws? Vanaf nu zijn de revolutionaire broeken, leggings en panty’s, waarmee je direct slanker oogt, je omvang van afneemt en je sinaasappelhuid vermindert of zelfs helemaal verdwijnt, eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar!

Het klinkt te mooi om waar te zijn. Je gaat 60 dagen (8 uur per dag) lang een broek, panty of legging dragen die ervoor zorgt dat je er direct slanker uitziet, je centimeters laat verliezen en je cellulite zichtbaar vermindert. Scala ontwikkelde een nieuwe, wereldwijd gepatenteerde, technologie, waarbij keramische biokristallen in de kleding worden geïntegreerd. Door lichaamswarmte worden de kristallen geactiveerd en omgezet in infrarood stralen die de doorbloeding van de huid verbeteren. Afvalstoffen kunnen hierdoor makkelijker het lichaam verlaten, de huid wordt gladder en strakker en krijgt zijn natuurlijke kleur terug. Scala komt naar Nederland met twee productlijnen: de BioPromise en de iets goedkopere lijn BioFir. BioFir heeft dezelfde voordelen als de BioPromise producten, alleen heeft het geen ‘shaping’ effect. Verder zijn alle producten naadloos en is de legging, de capri-legging en de panty eenvoudig en onopvallend te combineren met je gewone kleding. De werking behoudt zijn kracht ook na herhaaldelijk wassen van de kleding met wasmiddel. Naast de BioFir en BioPromise lijnen heeft Scala ook een serie producten voor sporters en mannen en binnenkort komt daar een lijn voor zwangere vrouwen bij.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?