Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel
  • Test; Logitech toetsenbord voor iPad mini Test; Logitech toetsenbord voor iPad mini
  • Test; Logitech toetsenbord iPad mini & Samsung Tab3 Test; Logitech toetsenbord iPad mini & Samsung Tab3
  • Test; Logitech Cases & Toetsenborden Test; Logitech Cases & Toetsenborden
  • Toshiba Satellite Click Mini, laptop en tablet in-een Toshiba Satellite Click Mini, laptop en tablet in-een
ladygadgets

Geluidloos typen

In de tijd dat ik nog een bijbaan had op een reisbureau, kreeg ik vaak opmerkingen van mijn collega’s over het feit dat zij mijn nagels altijd zo goed konden horen tikken tegen de toetsen van mijn toetsenbord. (Ik weet eigenlijk niet of het een hint was dat ik hiermee moest ophouden, of mijn nagels korter moest knippen, of dat zij vonden dat ik teveel lawaai maakte.)

Maar vind jij het bere-irritant dat je collega aan het bureau naast of tegenover je een hoop herrie maakt op haar of zijn toetsenbord dan is er nu een hoes te koop die je over je toetsenbord heen doet en vervolgens steek je je handen in de hoes en je kunt gaan typen. Het ziet er een beetje vreemd uit maar je typt niet alleen geluidloos ook komt er gelijk geen stof en kruimels meer tussen je toetsen, dus je slaat 2 vliegen in 1 klap.