Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe Sony Walkman mp3 spelers Nieuwe Sony Walkman mp3 spelers
  • Facebook Prijsvraag: Win een SanDisk mp3 speler! Facebook Prijsvraag: Win een SanDisk mp3 speler!
  • Vaderdag Kadotip: Sandisk MP3 speler, Clip Zip Vaderdag Kadotip: Sandisk MP3 speler, Clip Zip
  • Headset aansluiting voor MP3 speler Headset aansluiting voor MP3 speler
  • Nieuwe mp3 Sony Walkman Nieuwe mp3 Sony Walkman
  • Gadget Test: Sony Ericsson Xperia ray Gadget Test: Sony Ericsson Xperia ray
ladygadgets

Hoofdkussen met muziek

Met de Wiki iMusic Pillow kan je nu in slaap vallen terwijl je heerlijk op je eigen bed ligt en dat ook nog eens draadloos.

De Wiki iMusic Pillow is perfect voor het luisteren naar je iPod of MP3-speler in bed zonder anderen te storen om je heen. Met de draadloze technologie kan je muziek overbrengen van elke speler naar de iMusic Pillow en hierdoor kan je naar muziek van je radio/cd speler luisteren en zelfs naar je eigen televisie zonder dat andere mensen hier last van hebben! Het geluid gaat word op een comfortabel luisterniveau afgespeeld.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?