You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Serviesgoed voor een prikkie

Serviesgoed voor een prikkie

geschreven door Constance

Is je servies bij elkaar geraapt en komt deze Kerst je schoonmoeder voor het eerst bij je eten? Of wil je gewoon gezellig aan een mooi gedekte tafel zitten met familie en vrienden?

Het servies van Australian Fine China kan een etentje veranderen in een feest. Zoals de juiste ingrediënten de basis zijn voor een mooie maaltijd, zorgt servies voor de ‘finishing touch’ aan tafel. Australian Fine China (AFC) heeft een historie die teruggaat tot 1920. Down Under is dit merk al jaar en dag een begrip op het gebied van porseleinen serviesgoed. En dat komt vooral door de goede kwaliteit en de mix tussen robuustheid en de mooie vormgeving.

Je kunt tot met morgenavond 24.00 uur bij shopVIP de tijd om een compleet servies of losseborden, (tapas)schalen, mokken en sushisets te kopen en dat voor kleine prijsjes. Dus haast je want op = op en je hebt nog maar even de tijd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com