Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Unieke sjaals POM Amsterdam Unieke sjaals POM Amsterdam
  • Nieuwe Anti-Aging dagcrème van BIOEFFECT Nieuwe Anti-Aging dagcrème van BIOEFFECT
  • Marcel Wanders voor KLM Marcel Wanders voor KLM
  • Lichttherapie met de Litebook Elite Lichttherapie met de Litebook Elite
  • Win tickets naar shoppingcity Londen Win tickets naar shoppingcity Londen
  • KLM uniform KLM uniform
shoppen

Restaurant de Librije kookt voor de KLM

Vanaf 1 december as. gaat 3* Michelin restaurant de Librije uit Zwolle de World Business Class maaltijden verzorgen voor de KLM en gisteren was de officiële introductie voor genodigden en pers in Librije’s Atelier.

Als KLM stewardess is het altijd leuk om weer nieuwe maaltijden aan de passagiers te mogen voorschotelen (en dat bijna 1 jaar lang) maar indirect ben ik ‘verantwoordelijk’ voor deze bijzondere samenwerking. Vorig jaar februari zaten Testman en ik heerlijk te eten bij Restaurant de Librije en indertijd was de KLM-kok Sergio Herman (van Restaurant Oud Sluis) verantwoordelijk voor de Business Class maaltijden. Ik stelde toen de vraag aan Thérèse of Jonnie nooit gevraagd was door de KLM en of hij zou willen koken voor de KLM. Hierop antwoordde Thérèse dat zij nog niet gevraagd waren en dat zij het zeker erg leuk zouden vinden maar dat zij niet wisten wie zij hiervoor zouden moeten benaderen. Ik heb toen aangeboden of ik zou kunnen bemiddelen en heb in hetzelfde weekend gelijk een email gestuurd naar mijn (toenmalige) chef. Binnen 5 minuten had ik een hele enthousiaste email terug en hij heeft gelijk met de verantwoordelijke personen binnen de KLM contact opgenomen. Vorig jaar zomer vertelde Thérèse mij dat zij in Zuid-Afrika de wijnen zouden gaan inkopen en daarna was er weer een radiostilte.

Ik heb het af en toe wel moeilijk gevonden om mijn mond te moeten houden (tegen KLM collega’s en passagiers), zeker als ‘mijn’ passagiers klaagden dat zij de maaltijden niet zo erg lekker vonden. Daarom ben ik blij dat de samenwerking nu officieel bekend gemaakt is en mijn hooggespannen verwachtingen zijn absoluut waargemaakt, het ‘voorproeven’ was een feestje en ik weet zeker dat dat aan boord ook gaat gebeuren. Van het voorgerecht t/m de desserts, het is allemaal even lekker. En wat geldt voor de maaltijden, geldt ook voor de wijnen want ook deze zijn van geweldige kwaliteit en smaken fantastisch.

En vanaf volgend jaar april worden de Librije maaltijden geserveerd op het nieuwe serviesgoed van Marcel Wanders: Holland rules!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FW-tT2WsmiU[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?