Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; BLACK+DECKER Steam-Mop deluxe Test; BLACK+DECKER Steam-Mop deluxe
  • Solis lanceert Multi Chef Pro pan Solis lanceert Multi Chef Pro pan
  • Nieuwe Samsung magnetron kan ook frituren Nieuwe Samsung magnetron kan ook frituren
  • Eva Solo lunchbox Eva Solo lunchbox
  • LG DuoChef: magnetron met stoomfunctie LG DuoChef: magnetron met stoomfunctie
  • Gadget test: LG Stoomstofzuiger Gadget test: LG Stoomstofzuiger
ladygadgets

Steam Case

Wil je toch elke dag gezond en makkelijk je eten klaarmaken of heb je geen zin of tijd om lang in de keuken te staan?

Lékué komt nu met dé oplossing en dat is de Steam Case. De Steam Case is ideaal voor het bereiden van eten in de oven of magnetron want je eten wordt bereid zonder toevoeging van vet of vocht en door het stomen wordt het voedsel gegaard in eigen sap en vocht. En daardoor blijven de voedzame stoffen in je eten ook nog eens beter bewaard. Er zijn verschillende maten (van 1 tot 5 personen) en kleuren (roze, wit, zwart, roze en groen) en voor de feestdagen is de Steam Case er ook in een gift edition met een receptenboekje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8b3fKEgsw2U[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?