You are here: Home » Home gadgets » Steam Case

Steam Case

geschreven door Constance

Wil je toch elke dag gezond en makkelijk je eten klaarmaken of heb je geen zin of tijd om lang in de keuken te staan?

Lékué komt nu met dé oplossing en dat is de Steam Case. De Steam Case is ideaal voor het bereiden van eten in de oven of magnetron want je eten wordt bereid zonder toevoeging van vet of vocht en door het stomen wordt het voedsel gegaard in eigen sap en vocht. En daardoor blijven de voedzame stoffen in je eten ook nog eens beter bewaard. Er zijn verschillende maten (van 1 tot 5 personen) en kleuren (roze, wit, zwart, roze en groen) en voor de feestdagen is de Steam Case er ook in een gift edition met een receptenboekje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8b3fKEgsw2U[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com