You are here: Home » Gadget test » Gadget Test: herbruikbare Espresso Cups

Gadget Test: herbruikbare Espresso Cups

geschreven door Constance

Zoals ik 3 weken geleden al schreef, mist Testman zijn ‘eigen’ koffiesmaak bij Nespresso en daarop heb ik contact opgenomen met Coffee Duck Espresso Cups. Dit zijn Espresso Cups die je kunt vullen met je eigen koffie.

In 1e instantie hebben wij ons niet aan de gebruiksaanwijzing gehouden: we hebben zelf een (hele dure) bonenmaler en op welke stand we de maler ook instelden, de koffie was niet te drinken. Heel slap, geen crèmelaag en niet te drinken. En dat terwijl we hele goede koffiebonen hebben.

We hebben het zakje met bonen mee terug genomen naar de winkel en de bonen nu, professioneel, laten malen en dit was de truc want nu gaat het perfect. Testman kan gewoon weer zijn eigen Ethiopische espressobonen (van de Golden Coffee Box) drinken. Als je de Coffee Duck cup in de Nespresso doet, komt er eerst alleen een beetje water uit en daarna koffie, compleet met crèmelaag. Na gebruik spoel je de cup uit (of doet hem in de vaatwasser) en hij is weer klaar voor gebruik. Elke cup kan je ong. 80 keer gebruiken en in de verpakking zitten er 3, dus je kunt ruim 1 jaar vooruit. Conclusie: ga niet zelf aan de slag met een bonenmaler, maar laat je bonen in de winkel zelf malen en je kunt genieten van je eigen merk/soort koffie en dat gewoon uit de Nespresso. (Btw: ik gebruik zelf wel de echte Nespresso Cups, omdat ik juist de verschillende smaken erg waardeer.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com