You are here: Home » Schoenen & laarzen » Lanvin loves H&M

Lanvin loves H&M

geschreven door Constance

Morgen is het weer zover, de speciale H&M collectie (Lanvin loves H&M) gaat in de verkoop en deze keer is dus de samenwerking met Lanvin. Maar H&M heeft ook dit jaar weer een aantal spelregels opgesteld.

Hoe gaat de verkoop in zijn werk? De eerst 320 mensen die in de rij staan krijgen een gekleurd polsbandje. Er zijn 16 verschillende kleuren met dus 20 polsbandjes per kleur. Op elk polsbandje staat een tijdstip waarop je in de shop-in-shop mag gaan winkelen. Voor de herencollectie zijn geen polsbandjes nodig. Wanneer jouw bandje aan de beurt mag je 15 minuten gaan shoppen, dus kan je je slag gaan slaan.

Als je te laat bent om een bandje te krijgen dan moet je wachten, maar kan je wel vast gaan shoppen bij de herencollectie van Lanvin, of gewoon bij een van de andere H&M collecties, en als alle 16 kleuren aan de beurt zijn geweest dan mag iedereen gaan shoppen in de speciale shop-in-shop. (Maar op = op en wie het eerst komt wie het eerst maalt want de voorraad is in niet ongelimiteerd.)

Zelfs met een bandje is er een limiet aan het aantal artikelen dat je mag kopen: voor iedere klant geldt 1 stuk of maat per artikel en ook hier geldt op = op.

In Nederland kan je terecht voor de Lanvin loves H&M in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en ook online.

En voor het eerst is men in Canada en de VS eerder gestart met de verkoop van de collectie en dat resulteerde dan ook in bijzondere taferelen. Op onderstaande foto kan je zien dat er mensen al op vrijdagavond in Chicago in de rij lagen te wachten totdat de deuren opgingen en dat bij temperaturen van rond het vriespunt ’s nachts.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com