Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Funky Market: speciaal voor Sinterklaas en Kerst

Kom op 5 december naar de Funky Sinterklaas Market in het Cultuurpark Westergasfabriek. Terwijl Sinterklaas staat te DJ-en zijn Pieten met pepernoten lopen te strooien, kun je hier je last minute Sinterklaas cadeautjes scoren!


Je vindt er – zowel binnen als buiten – vele mooie stands met speelgoed, interieurspullen, keramiek, mode, sieraden, design, vintage, boeken en kids kleding. Allemaal aangeboden door de ontwerpers zelf, die je bovendien ook nog Sinterklaassurprises aan de hand kunnen doen! Dus mocht je hier te laat mee zijn, laat je verrassen en inspireren!

Proef verder van de lekkere hapjes uit de verschillende keukens; van zelf te versieren Engelse cupcakes tot Franse delicatessen, Spaanse paella en natuurlijk ook Hollandse poffertjes en heeeeel veel Sinterklaassnoepgoed!

En de toegang is gratis!

Sinterklaas Sunday Market is op zondag 5 december, 12.00 – 18.00 (Funky Sinterklaas market). En op zondag 12 december, 12.00 – 18.00 is er de Funky Xmas shopping! in deWestergasfabriek in Amsterdam en daar kan je gratis in de buurt parkeren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?