You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: Kaarten voor Latin Lovers in Panama

Mail & Win: Kaarten voor Latin Lovers in Panama

geschreven door Constance

De ijskoude decembermaand doet weer haar intrede in ons kleine land aan de koude Noordzee, maar gelukkig zijn er op zaterdag 4 december (tussen 23.00 & 04.00 uur) een aantal warme zonnestralen die op jou zitten te wachten.

Latin Lovers komt deze zaterdag namelijk weer met haar gehele karavaan naar Panama in Amsterdam. Dé gouden combinatie van 2010, zo lijkt het, want sinds de eerste editie van dit jaar in januari zit de club iedere eerste zaterdag van de maand tot aan de nok toe gevuld tijdens het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland. Een overvolle dansvloer dus met meer dan 70% vrouwen wacht ook deze editie weer op jou met dit keer in de vernieuwde dj booth van Panama; Roog, Groovenatics, Chris Rox, Jasper Clash & Zawdi MC!

Niemand minder dan mister Housequake; Roog, zal deze nacht zijn invasie van trommels loslaten door de speakers recht door de dansvloer heen. Met 50% van Housequake en 50% van de Hardsoul formatie in de vorm van Roog achter de dj booth zeggen wij alleen nog maar L.O.V.E. is what you need!

De gelaarsde katten van het concept Chris Rox & Jasper Clash reizen iedere week van locatie naar locatie om als residents overal de stoomtrein te laten draaien. Maar dit niet alleen, het Latin Lovers duo draaide ook al op andere gerenomeerde feesten zoals op Taste-It in Bloomingdale, Zomerkriebels Festival en in Val Thorens in Frankrijk. Jasper Clash heeft ook een leuk nieuwtje, want zijn track “Tabimo” geproduceerd met Rene Amesz, is onlangs gereleased op het legendarische label van Roger Sanchez: Stealth en staat ook op zijn 10 Years Of Stealth compilatie. Het energieke duo Groovenatics, in de volksmond Timo & Yordi, zullen de zaal klaarstomen met een heerlijke warming up set, zoals zij dat ook al deden op diverse festivals dit jaar waaronder Extrema! Zawdi MC zal iedereen weer verzorgen van drankjes en tussendoor het publiek ophypen zoals alleen hij dat kan! In de studio kun je bijkomen van al het geweld in de grote zaal, op het Braziliaanse feest van Boom Brasil!

Zaterdag 4 december gaat weer een heerlijke muzikale avond worden met heel veel zomerse latin, tribals, trommels, zinderende vocals en een spetterend zomers decor zodat jij je diep in de jungle thuis voelt. Latin Lovers ziet jou graag terug op haar dansvloer! (Minimum leeftijd: 18+. Dresscode: Nice & a relaxed attitude. Line Up: Roog, Groovenatics, Chris Rox, Jasper Clash, Zawdi MC.)

Shoppen.blogo.nl mag 10 x 2 kaarten weggeven! Wat moet je doen om 2 kaarten per persoon te kunnen winnen? Mail je volledige naam, voor woensdagmiddag 1 december as. 12.00 uur, naar gastenlijst@panama.nl, onder vermelding van shoppen.blogo-panama.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com