Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Steam Case

Het is altijd weer lastig om elke dag makkelijk én gezond eten te bereiden. Je hebt er soms geen tijd voor of je hebt geen zin om lang in de keuken te staan.

Lékué komt nu met een slimme oplossing om elke dag gezond en snel je eten klaar te kunnen maken met behulp van de Steam Case. De Steam Case is uitermate handig voor het bereiden van eten in de oven of magnetron. Het eten wordt bereid zonder toevoeging van extra vet of vocht. Door het stomen wordt het voedsel gegaard in eigen sap en vocht. Naast dat de smaken goed naar voren komen is het koken met de Steam Case ook gezond omdat de voedzame stoffen in je eten beter bewaard blijven. De Steam Case is bestand tegen hoge temperaturen in de oven en magnetron en kan in de vaatwasser.

Er zijn verschillende maten (van 1 tot 5 personen) en kleuren (roze, wit, zwart, roze en groen). Speciaal voor de feestdagen is de Steam Case er ook in een gift edition met een receptenboekje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8b3fKEgsw2U[/youtube]