You are here: Home » Accessoires » Case Logic rugzakken

Case Logic rugzakken

geschreven door Constance

DLBP rugzak van Case Logic: de accessoire voor stadsmensen die reizen met het openbaar vervoer naar het werk, sporten, stappen. Dus je hebt nu je hele leven bij je, op je rug.


Werkdocumenten, laptop, smartphone, fototoestel, zonnebril etc., in de DLBP rugzak van Case Logic kun je je meest dierbare gadgets vervoeren en deze tegelijkertijd beschermen tegen schokken en krassen. In het ruime hoofdvak kunnen documenten en boeken worden opgeborgen en een tweede vak biedt opbergruimte aan een laptop tot 16’’. Kleinere gadgets kan je kwijt in een apart gedeelte aan de voorkant van de DLBP rugzak, speciaal ontworpen voor het opbergen en beschermen van brillen, mp3-spelers en andere breekbare accessoires. In een klein zakje aan de bovenkant kunnen bovendien voorwerpen worden weggeborgen die handig zijn om steeds meteen bij de hand te hebben (pennen, kabels etc.).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com