Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen
  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak
  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • Test; Thule Crossover trolley Test; Thule Crossover trolley
ladygadgets

Case Logic rugzakken

DLBP rugzak van Case Logic: de accessoire voor stadsmensen die reizen met het openbaar vervoer naar het werk, sporten, stappen. Dus je hebt nu je hele leven bij je, op je rug.


Werkdocumenten, laptop, smartphone, fototoestel, zonnebril etc., in de DLBP rugzak van Case Logic kun je je meest dierbare gadgets vervoeren en deze tegelijkertijd beschermen tegen schokken en krassen. In het ruime hoofdvak kunnen documenten en boeken worden opgeborgen en een tweede vak biedt opbergruimte aan een laptop tot 16’’. Kleinere gadgets kan je kwijt in een apart gedeelte aan de voorkant van de DLBP rugzak, speciaal ontworpen voor het opbergen en beschermen van brillen, mp3-spelers en andere breekbare accessoires. In een klein zakje aan de bovenkant kunnen bovendien voorwerpen worden weggeborgen die handig zijn om steeds meteen bij de hand te hebben (pennen, kabels etc.).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?