You are here: Home » Beauty » Nieuwe Maybelline New York oogschaduw

Nieuwe Maybelline New York oogschaduw

geschreven door Constance

Ik heb het er al eerder over gehad, Maybelline New York komt volgende maand met nieuwe oogschaduw.

De Maybelline New York Eyestudio Color Cosmos zijn er in 6 verschillende kleurencombinatie en het ene deel is een matte oogschaduw en het andere deel is glanzend met swirls. En deze swirls zorgen voor een 3D effect op het ooglid. Alle combinaties zijn samengesteld uit mineralen, parelmoer en kleurpigmenten en ze zijn afgebakken in een steenoven waardoor de kleuren behouden blijven. Je kunt de oogschaduw droog maar ook nat gebruiken en in het laatste geval worden de kleuren alleen nog maar dieper en glanzender, waardoor dit bij uitstek is geschikt voor avond make-up. Of je mengt de matte en glanzende kleuren door elkaar voor een zacht glanzende oogschaduw. En je betaalt slechts euro 9,95 per doosje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com