Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • Test; Mio Combo 5107 LM, navigatie en dashcam in-een Test; Mio Combo 5107 LM, navigatie en dashcam in-een
  • MIO introduceert fietsnavigatiesysteem met WiFi MIO introduceert fietsnavigatiesysteem met WiFi
  • Elektrische auto huren in Amsterdam Elektrische auto huren in Amsterdam
  • Update Gadget Test Mio Cyclo 300 Update Gadget Test Mio Cyclo 300
  • Gadget Test: Mio Cyclo navigatie Gadget Test: Mio Cyclo navigatie
ladygadgets

Navigatie-app voor heel Europa

Met ForeverMap Europe van skobbler beschikken iPhone-, iPod- en iPad-gebruikers over de complete kaarten van alle landen in Europa, maar dan zonder de gebruikelijke internetkosten.

ForeverMap staat op de harddisk en heeft dus geen internetverbinding nodig. De eerste 2 weken betaal je slechts euro 2,99 voor ForeverMap Europe in plaats van 4,99 euro. ForeverMap Europe is de tweede app van de Duitse maker van het iPhone-navigatieprogramma skobbler. Met maar liefst zeshonderdduizend gebruikers wereldwijd is dit een van de meest gebruikte iPhone-navigatiesystemen.

Het bijzondere is dat Apple-gebruikers met ForeverMap Europe de OpenStreetMap-kaartgegevens voor geheel Europa altijd tot hun beschikking hebben. De kaarten-app van ForeverMap werkt intuïtief en snel. Daarnaast biedt ForeverMap alle functionaliteit die consumenten gewend zijn van andere kaarten-apps. Zoals een routeberekening voor voetgangers, een zoekgeschiedenis, een intuïtief bladwijzersysteem, zoekmogelijkheden op stad- en straatniveau, Points of Interest (POI’s) via op naam zoeken en een kaart die meedraait als een kompas. ForeverMaps geeft POI-suggesties bij alle OpenStreetMap-plaatsen. Bij de meest bezienswaardige plaatsen biedt ForeverMap bovendien een uitgebreide beschrijving van Wikipedia. Wanneer de consument onderweg is, wordt de kaartuitsnede steeds aangepast aan het looptempo. Zo blijft de consument altijd het middelpunt van de kaart.

Functies

–          Volledige kaart van Europa (inclusief grote delen van Rusland)

–          Op naam zoeken (overal) – geen in-app aanschaf nodig

–          Zoeken naar POI’s (via zoeken op naam)

–          Integratie Wikipedia-artikelen (alleen georelevante content)

–          Meedraaiende kaarten

–          Routeberekening

–          Kompasintegratie (automatisch draaiende kaarten)

–          Autovolgstand (kaart centreert automatisch rond de positie van de gebruiker)

–          Ondersteuning voor portrait- en landscape-standen

–          Werkt ook op de iPad, iPod Touch en iPhone

Over skobbler

Vanuit Berlijn ontwikkelt skobbler sinds 2008 geheel onafhankelijk navigatiesoftware voor mobiele-telefoonplatformen. Het management van skobbler heeft jarenlange ervaring in deze industrie doordat men managementposities heeft bekleed bij de gerenommeerde navigatieprovider NAVIGON AG. skobbler heeft meer dan zes maanden de ranglijst voor best verkochte navigatieapplicaties in de App Store van Apple in Duitsland aangevoerd. Inmiddels hebben meer dan zeshonderdduizend gebruikers deze navigatieapplicatie gedownload. Meer informatie over recente ontwikkelingen van skobbler kunt u nalezen op http://blog.skobbler.com.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?