You are here: Home » Fashion » Mail & Win: Modeflater-wedstrijd bij Only.nl

Mail & Win: Modeflater-wedstrijd bij Only.nl

geschreven door Constance

Wie herkent deze situatie niet? Je bladert door je oude foto’s (of heel retro, fotoalbum) en dan zie je jezelf terug in de meest vreselijke creatie’s, die toen helemaal hip en hot waren maar nu absoluut niet meer.

En in de 15 jaar dat Only bestaat zijn er heel wat trends voorbij gekomen waar je nu van denkt: “wat afgrijselijk lelijk, heb ik hier ingelopen, en dat doet echt niets voor mijn figuur.” Denk daarbij aan hoog opgetrokken jeans, truien met Disney figuren erop, de plateauschoen of het blote buik topje. Je kunt ook van de medewerkers van Only in de ‘Hall of Shame’ hun meest foute foto’s bekijken en als je bent uitgelachen kan je met jouw foute outfit een compleet nieuwe garderobe winnen! Dus zoek 1 of meerdere foto’s uit (periode 1995-2010 en voor 7 september as.) en zet deze op de Only.com website en zorg ervoor dat jouw foto het meeste stemmen krijgt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com