Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • BY-BAR voorjaarscollectie 2015 BY-BAR voorjaarscollectie 2015
  • Overknee boots van DUO Overknee boots van DUO
  • Adventskalender 2014 van essence Adventskalender 2014 van essence
  • Win kaarten voor MTV EMA 2014 met essence Win kaarten voor MTV EMA 2014 met essence
  • Win een reis naar de USA met Teva sandalen Win een reis naar de USA met Teva sandalen
  • Architectonische trend: Wonen in een container Architectonische trend: Wonen in een container
shoppen

Mail & Win: Modeflater-wedstrijd bij Only.nl

Wie herkent deze situatie niet? Je bladert door je oude foto’s (of heel retro, fotoalbum) en dan zie je jezelf terug in de meest vreselijke creatie’s, die toen helemaal hip en hot waren maar nu absoluut niet meer.

En in de 15 jaar dat Only bestaat zijn er heel wat trends voorbij gekomen waar je nu van denkt: “wat afgrijselijk lelijk, heb ik hier ingelopen, en dat doet echt niets voor mijn figuur.” Denk daarbij aan hoog opgetrokken jeans, truien met Disney figuren erop, de plateauschoen of het blote buik topje. Je kunt ook van de medewerkers van Only in de ‘Hall of Shame’ hun meest foute foto’s bekijken en als je bent uitgelachen kan je met jouw foute outfit een compleet nieuwe garderobe winnen! Dus zoek 1 of meerdere foto’s uit (periode 1995-2010 en voor 7 september as.) en zet deze op de Only.com website en zorg ervoor dat jouw foto het meeste stemmen krijgt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?