You are here: Home » Accessoires » Wordt de Nokia X5-01 de nieuwe ladyphone?

Wordt de Nokia X5-01 de nieuwe ladyphone?

geschreven door Constance

Ik heb, een aantal jaren geleden, een van de allereerste Ladyphones in mijn bezit gehad en dat was de Nokia 7380. Zij had het model van een goudkleurig staafje en was versierd met bloemetjes. Tevens zat er een zijden opberghoesje bij en een witte headset. Ik heb deze telefoon nog steeds, alleen is de batterij niet meer op te laden. Maar wat was ze mooi om te zien!

Daarna heeft Nokia weinig ‘echte’ vrouwenmodellen meer uitgebracht totdat ik vorige week toevallig een foto tegenkwam van de Nokia X5-01. Dit is een vierkante smartphone die werkt op het  symbian S60-besturingssysteem. De vierkante X5 heeft een uitschuifbaar qwerty toetsenbord en is uitgerust met een 5-megapixel camera met flits. Je kunt het 200 MB geheugen uitbreiden met Micro SDkaarten en heeft ook de Comes With Music-dienst. (Hiermee kan je onbeperkt muziek uit de Nokia Music Store downloaden.) De X5 is verkrijgbaar in het zwart, paars, roze, blauw en groen. Voorlopig wordt de Nokia X5-01 alleen uitgebracht in Singapore en Maleisië, maar wie weet kunnen we binnenkort in Nederland ook weer eens een ‘echte’ damestelefoon van Nokia aanschaffen.

.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com